ny frippa snart!!!

Iiih, på måndag ska jag vara hårmodell, både klipp och färg. Jag har sagt att de i stort sett får göra vad de vill med mitt hår (bara det inte blir svart eller helsnaggat)! Gissa om responsen blev glad? Frisören skulle göra något riktigt coolt då sa hon... Nervöst, men vafan, det är bara hår? Det växer ut och kan färgas igen! Jag kommer vara borta hela dagen, men lovar att ni ska få se resultatet sen. Hoppas faktiskt lite på något helgalet. Hittade lite inspiration på Google... Heheheh.
 
 

Nu tror jag ju inte att det blir såhär galet, men det hade varit fett.

snart är partymånaden här

Fy farao vad tiden går snabbt! Minns typ knappt vad jag har haft för mig? Hmm.. Fullt upp i skolan, var i Ullared med en del av Barcagänget i lördags, jobb och äcklig trötthet! Har inte varit på gymmet på två veckor??? Inte konstigt att jag är så trött, seg och äcklig! Har ägnat mig åt lite hemmaträning och ett gråtframkallande träningspass utomhus (haha, aldrig igen på vinterhalvåret), men känns som att det inte räknas när man trycker i sig en massa sötsaker varje dag. Skärpning!!! Vet att jag sagt att jag ska skärpa mig med kosten i flera veckor nu, går fan inte bra... Är sockerberoende nu och det blir bara värre känns det som!
 
Nåja, ska tvinga mig till gymmet ikväll. Fattar inte varför jag tappat lusten efter åtta månader med tre träningspass i veckan. Måste förresten förtydliga att den snygga halvnakna tjejen i ett tidigare inlägg inte är jag... Men jag ska lägga upp en likadan bild på mig själv för att se hur nära jag är. Den kroppen är nämligen min inspiration! Typ så vill jag se ut, det är ett realistiskt mål för min kroppsbyggnad och hon är skitsnygg!
 
Jag tänkte rensa min telefon på bortglömda bilder och lägga ut i ett inlägg här så kan ni hänga med bättre i vad jag har för mig! Sen undrar jag om mina "instagram"-inlägg är dryga? Vet inte hur många av er som följer mig på Instagram och om det ens är värt att lägga ut bilderna här om ni redan sett allt?
 
 
Kom på att jag faktiskt gjort asmycket bönsallad som räckt i tre dagar! Och varvat det med massa choklad och pepparkakor... Jämnade väl ut sig där... Sjukt förresten, har alltid avskytt pepparkakor, men nu älskar jag dem!?