spykuk

Har precis startat två kurser parallellt med varandra, och jag trodde jag skulle spy när jag kollade schemat - allt som ska läsas och essän som ska in nästa vecka, samtidigt ska man sitta långa dagar i skolan. Måste tillägga att ena kursen är en juridikkurs. ÅÅÅÅÅH, ångest bara jag tänker på det!!! Så nu ska jag sitta och läsa igenom hela jävla kommunallagen inför imorgon, sen en massa andra böcker jag inte ens har skaffat! Men oj, så kollar man på schemat för andra kursen och ser att man ska läsa femhundra andra texter där också..!!!

Nu ska jag gråta lite. Ni behöver för övrigt kanske inte förvänta er några inlägg här på ett tag...


Vafaaaaaaaaaaan!???????!

snacka om längesen..

Efter gårdagens frosseri så kändes det mer än rätt att tvinga sig ut i stormen och till gymmet idag! Det var dags att inviga mina löparskor som jag skaffat tidigare i veckan. Skulle inte vilja rekommendera någon att springa i Reebok's Easytone, vilket jag har gjort (eller försökt göra) hittills..

Det blev en timme på löpbandet, där jag varvade rask promenad med jogging. Märktes att det var ett tag sedan jag tränade... När jag kom in i omklädningsrummet upptäckte jag att jag såg ut som en kräfta i ansiktet. Det var rätt illa, och ville inte släppa heller, så jag fick gå hem så och skrämma alla på vägen. Ååh..


snart blir jag faster!

Igår höll jag tillsammans med ett par andra tjejer en babyshower för min svägerska! Kan inte dela med mig av alla bilderna, men tänkte att ni iaf måste se det fantastiska utbudet av efterrätter vi hade! Och plockmaten såklart! Sååååå gott...