freeeiiitag

Wzup fredag!? Dag tre med maginfluensa och jag vet inte hur länge till jag orkar med det. Ligger i soffan hela dagarna och tittar på serier och sover bort så många timmar jag bara kan. Som tur är har jag hittat ett ny serie att följa! The Following. Blodigaste skiten jag sett någonsin, men riktigt bra. Handlar om en seriemördare som sitter i fängelse men har lyckats bilda en sekt som mördar åt honom. Försöker att inte se för många avsnitt på en gång. Behöver inte trigga sjukare drömmar än de zombiemördar-drömmarna jag redan har.
 
Värsta med att vara sjuk är fan väntan. Väntan på att bli frisk igen!  Orka sitta fast med mig själv i lägenheten så länge. Och så snart jag blir frisk ska jag få svar på två saker som tagit upp all min tankekraft den senaste veckan. Jag är otålig, spänd och börjar bli riktigt orolig nu. Fan.
 
Försökte skingra tankarna lite med shopping nyss.
Tack världens bästa bror och svägerska för shoppingpengarna!
 
 

Båda från ASOS!

typ upptagen

HAJ. Jag skriver hemtenta under en vecka och är rätt upptagen med det för tillfället. Eller jag BORDE vara upptagen med det.... Nu blev jag påmind om varför jag inte bloggar så mycket numera... Det tar upp så jävla mycket tid??? Och pedant, petig och jävlig som jag är blir det bara värre för jag ska läsa igenom och ändra allt hundra gånger innan jag publicerar. Sen läser jag om och ändrar hundra gånger till fast jag redan publicerat inlägget. Jag är så jävla skadad.
 
Och på tal om att vara skadad. Har inte mått bra alls de senaste dagarna, eller troligen längre. Men det har blivit värre de senaste två dagarna. Gamla orosmoment som ger mig ångest och panik för framtiden. Saker som jag inte kan förändra i dagsläget, men som jag är övertygad om kommer bli hemskt jobbigt och påfrestande i framtiden. När jag hamnar i svackor kan tankarna inte sluta mala i huvudet, allt gammalt skit kommer tillbaka igen. Hjärnan bara maler samma konversationer, texter och meningar om och om igen, vilket troligen är en reaktion på ångesten. Men jag står inte ut med dessa jädra tvångstankar, det känns som krig i mitt huvud, som att jag håller på att bli galen. Vill bara ha lugn och ro i skallen, om så bara för en minut. Blö.
 
 
Glädjande bilder från helgen!
Fattar inte alls hur jag kan vara singel när jag ser högra bilden??? Naturlig skönhet!