slutsats: en vanlig dag

Buu, idag skulle jag köra en sån "en bild i timmen"-grej, men glömde bort det efter halva dagen typ.. Så kör det en annan dag istället. Har väl inte hänt så mycket idag ändå, varit i skolan från 10-17, sen jag har legat i soffan, ätit choklad och tittat på serier. Och choklad har det nog blivit för mycket av de senaste två dagarna.. Men sen har jag MEEENS, och den gör mig ledsen och det är bara choklad som kan bota det. Haha. Tänkte att jag iaf kan dela med mig av några av bilderna jag kom ihåg att ta idag.
 
08.20 Frukost. Den dagliga havregrynspannkakan med kalkon och ost.
09.20 Påväg till skolan. Skor i snö. Jetekallt.
13.20 Kul föreläsning med fotografen Magnus Denker. Relevans för vetenskapsteori = NOLL? 
14.10 Rast och 2/5 av dagens menshumör-lindrare.
 
 

det som sitter och gnager inifrån

Intressant det här med ångest.. Hur det plötsligt kan börja gnaga lite smått under dagen över någon småsak, och man försöker att inte tänka på det, eller tänka bort det. Mot kvällen börjar det växa som en tumör och när det är sovdags är det en riktig jävla cancersvulst och det går inte längre att hantera.
 
Nu pratar jag inte om ångesten man kan få efter en pinsam fyllekväll, utan ångesten som växer ur en liten tanke, förändring eller rädsla och sedan börjar gnaga på varenda liten del av ens liv. Det spelar ingen roll var min ångest startade igår, men när den hade slagit ut helt låg jag och fick panik över precis allt jag inte har någon kontroll över, över saker jag inte kan förändra eller påverka, ett element som går sönder, en laddare som exploderar, inbrott, bränder, naturkatastrofer och allt ont som händer i världen. Hur jag precis i den stunden hade kunnat dö helt ensam i min säng, hur det hade känts att förlora en vän eller familjemedlem.. Lyckades jag lugna mig och slå undan de tankarna kom ångesten över en tillfixad tjej på ett tvprogram, tanken på att vakna på morgonen därpå och ta upp telefonen, att behöva klä på mig, äta frukost och gå ut.. Leva överhuvudtaget. Såhär höll det på, runt runt runt.
 
Som tur var hade jag ångestdämpande tabletter hemma, så jag tvingade mig själv att ta dem (vill ju inte behöva ta dem överhuvudtaget) och kunde somna efter en timme. Hela natten drömde jag att min mamma blev sjuk och att jag var i Afrika och dokumenterade hur människor försökte rädda världen.
 
Jag minns inte när jag senast fick ångest såhär. Men det skrämmer mig varje gång det händer, och jag inser hur känslig jag är för förändring när det kommer till saker som är väldigt viktiga för mig och mitt liv. Ibland blir jag så orolig att vissa saker ska hända att det nästan känns som att själen bara går ur mig.
 

bilder från den gångna veckan


Såhär såg jag ut i tisdags när jag var i skolan och kompletterade ett grupparbete. Kul med kläder som skapar en ny kroppsform åt en...

Någon dag hittade jag ett nytt favoritgodis. Tänker på det hela tiden nu...


Påväg till skolan och veckans sista föreläsning!


Ramade äntligen in den jädra teckningen jag gjort och fick smink av C..
 

Shoppade en till examensklänning på Spirit Stores utförsäljning och matchade med nerdragna jeans.


Fotograferade pappa som tog för sig av köttbuffén.. Sen åt jag massa kött. Bosnian style.

Frös nästan ihjäl i lördags.. Vad fan tänkte jag på? Sen tog jag på mig finblusen och gick på barnkalas.
 
 En kväll blev jag bjuden på alternativa tortillas med pulled pork, sallat och chiliaioli. Asgott!