inte längre arbetsbefriad

Jag kom precis hem efter att ha varit på en jobbintervju på Espresso House på Mobilia. (Nä, jag kommer då fan inte undan den branschen) Fast jag kan ju inte påstå att det var så mycket av en intervju, platschefen ville i stort sett bara veta när jag kan börja jobba, och så fick jag en lista på alla pass hon behövde arbetskraft till i Juli. Varje dag hela månaden tydligen... HÖHÖHÖH, HÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Typiskt då att man har saker inplanerade den här månaden. Typ, att ha lite roligt. Vet inte hur jag ska kunna hjälpa till så mycket, men nu får jag sätta mig ner och skriva ner alla dagar jag kan jobba. Denna lördagen blir första, och jag ska stänga. Det ska tydligen hänga mycket skumma människor där, så jag kanske verkar normal i jämförelse. Frågan är om man ska beté sig superfreaky så folk tror att man är seriemördare eller något. Det hade ju varit lite coolt om det gick ett sånt rykte om en på nya arbetsplatsen. Respekt lixom. Lixom.


Sylttjejen. 2 år sedan på nyöppningen av EH i Landskrona.

bildregn från gårdagen

Efter att ha solat ett par timmar, drog jag och Kim för att storhandla och sen blev det tacomiddag på balkongen!

Håret var smutsigt, så jag satte upp det lite fint. Men det åkte ner lika snabbt igen då jag känner mig som ett mongo med håret uppsatt såhär!


Efter maten blev det egobilder när jag lugnat mig efter raseriutbrottet över håret...

Sen skulle vi ner en runda på stan! Såhär glad var jag då!

Kim låtsades att han var ledsen...

Men han blev glad igen när han fick tårta på Barista! Haha..!

Promenera, promenera...

Och vi avslutade kvällen med bio! Såg Transformers 3 i 3D.

Riktigt bra var den! Om man ska bortse från "supermodellen" som sprang runt i högklackat och såg perfekt ut och blev inte smutsig en enda gång under filmen. Ser ni filmen så kommer ni heller inte fatta hur hennes jacka fortfarande kan vara kritvit i slutet, och håret perfekt. Haha, hon var nog den hemliga superhjälten i filmen... Typisk killfilm, helt klart.

åh, lyckorus!

Inte nog med att min dag redan har varit ganska underbar. Jag kommer hem och får se att jag har vunnit tavlan jag önskat mig från kandeeshop! Den här tjejen höll en tävling i sin blogg, och har visst sett i min blogg att jag snart fyller år och reproduktionen av hennes målning fanns i min önskelista... Hon valde mig som vinnare och lämnade ett fint meddelande. Hur underbar!? Längtar efter att få hänga upp den!!!"Vinnaren i senaste tävlingen blev Jawna. Hon önskade att få vinna en reproduktion av just den här målningen. Jag läste även att hon fyller år i juli så det blir ju samtidigt  som en liten födelsedagspresent till henne från mig. Stort grattis! Din vinst kommer snart hem på lådan ;)"