födelsedagspresenter

I fredags fyllde jag 25år, och med födelsedagar kommer ju födelsedagspresenter! Tänkte att jag slänger upp ett inlägg med det, för allt var så perfekt! Ska se om jag kan skrapa ihop några bilder från firandet sen också. Jag har varit, ÄR fortfarande sjuk, så det har varit rätt lugnt med firandet, men både mysigt och roligt! Men så blir det väl när man har fin familj och fina vänner. Förutom allt fint nedan har päronen bjussat på massa pengar sedan innan, då de alltid är bortresta på min födelsedag. Tror det har varit så de senaste 10 åren nu.. Haha.
 
 
Av min bror, svägerska och brorsöner fick jag Isabella Löwengrips hela hårvårdserie + duschkrämen! Har velat testa schampot och balsamet väldigt länge, men det har varit lite för saftigt för plånboken, så detta var klockrent! Men sen är min svägerska ALLTID grym på att välja ut presenter till mig!
 
 Finaste Sofie prickade också precis rätt med att köpa snygga dricksglas och presentkort! Hon tyckte att jag behövde fler glas, och det tycker jag med.. Har nog fått ett litet beroende av att inhandla dricksglas detta året.. Haha!
 
 Des, Micke, Amanda, Louise, Johanna, Rola, Ayla och Jocke samlade ihop ett helt gäng med pengar, ett tågkort och engångskamera så jag kan planera en heldag i Köpenhamn! Ska bli SÅ kul! Längtar!

Hej hej, jag är sjuk

Var väl på tiden att jag skulle bli sjuk igen..? Har dragit på mig någon konstig förkylning som har satt sig på stämbanden så jag har tappat rösten i fyra dagar nu. Igår fick jag en urinsvägsinfektion också, haha. Fuck my life? Men jag har haft det ganska roligt ändå, med party, vänner, sol och bad. Idag har jag dock stannat hemma, känt mig döende hela dagen och druckit några liter tranbärsjuice. Det har ändå varit alldeles för varmt ute för mig, och det går inte att hänga på stranden med skalbagge-invasionen som pågår nu.. På fredag fyller jag år. Jag tänkte hålla strandfest på lördag, men det ska tydligen regna både fredag och lördag i Malmö. Varken vädret eller hälsan är på min sida? Haha. Hade gärna skjutit upp att fylla år en månad till, eller ett år till, hehe. Går det att skippa helt? Känner mig pressad av någon anledning. Men nu ska jag försöka bli frisk, får lösa det en annan dag..!

 Igår solade och badade jag med Sofie i Lödde! Riktigt fin dag!