bota förkylning-drink

 
Nåväl, detta botar kanske inte någon förkylning, men allt känns helt klart lättare! Haha. Koka upp vatten, blanda i valfrimängd honung, citronsaft, muddlad (typ mosad med mortel) ingefära och gin. Råka bli full.
 
 

hahahahahaliggmedmighahahah

Quick update från en mindre pigg tjej. Har typ knappt sovit de tre senaste dagarna pga. en hosta tagen direkt ur en skräckfilm! Jag har heller inte fått något vettigt gjort hittills den här veckan. Inräknat den misslyckade matshoppingen i måndags. Eller jo, jag gjorde nog något litet vettigt i måndags tror jag.. Har för övrigt fortfarande inte varit och handlat igen... Drog till Landskrona istället igår och åt mat hos mormor och på after work på restaurang. Idag har jag ätit upp alla pepparkakorna. Ska nog dra till Willys nu tror jag. Kanske... Har noll lust att göra vettiga saker just nu. *Går in i viloläge och dricker cocktails*. Hejdå.
 
Mat, sprit och godis med vänner, kallt ute sent på kvällen, huskur mot hosta mitt i natten.
 

misslyckad shopping

Jag var och "veckohandlade" innan idag, men det gick ju typ rent åt helvete, haha..! Eftersom jag var hungrig, förkyld och kände mig ynklig glömde jag allt vettigt jag skulle köpa och socker-hjärnan styrde. Och då måste jag ändå erkänna att jag satte tillbaka bl.a. ostbågar, Burn och glass innan jag nådde kassan. Får göra ett nytt försök att handla imorgon tror jag... Ikväll får det bli riskakor och vaniljsås till middag?
 
De här inköpen makes no sense at all....