det var den julen

Gooodkväll. Jag är inte särskilt pepp på blogginen just nu nu. Har blivit sjuk igen och känner mig lite bitter. Det har verkligen varit en förkylning i månaden det senaste halvåret. Trots att jag har börjat med kosttillskott (D-vitaminer och goda baktierer bl.a.) kommer jag inte undan. Även om det inte blir någon ordentlig uppdatering tänkte jag iaf bjuda på två ynka bilder från juldagarna i det här inlägget. Nästa vecka kommer bilder genom mobilkameran, då får ni se lite mer vad jag har haft för mig i december! 
 

 

 

jul och sånt

Hej på er! Några av er har kanske märkt att min blogg har legat nere. Det beror på att jag har förlorat min domän, så det är tillbaka till jawnas.blogg.se nu. 
 
Igår spenderade jag julafton hemma hos brorsan, idag kommer mina föräldrar över och ikväll blir det party! Lovar inte att det blir några bilder, men jag ska se vad jag kan skrapa ihop. God jul på er!
 
Igår återanvände jag förra årets klänning. Trött på den nu, dags att sälja?

skrivbordsplatsen

Min favoritplats i min lägenhet är platsen där skrivbordet står. Inte för att det är särskilt skönt eller mysigt att sitta där. Och inte heller för att jag har en vägg som utsikt... Det är nästan alltid stökigt på bordet med massa papper och grejer som påminner mig om att ta itu med och planera viktiga saker. Det både stressar mig och peppar mig. Men att det är favoritplatsen beror nog på att det är datorns plats och det är därifrån musiken strömmar. Jag vet inte riktigt varför jag kommer in på det här.. Men jag har fan haft tur. Jag har inte bara en egen lägenhet, jag har en ganska amazing lägenhet med tanke på att jag har varit student i tre år. Jag känner mig jävligt tacksam för allt jag har just nu, och jag har allt tack vare min familj. Jag försöker påminna mig om det varje gång jag svävar iväg i någon dagdröm och önskar så mycket mer.