Tillbaka till lågstadiet

När jag gick i lågstadiet så fanns det en mobbare i klassen som hela tiden skulle reta de andra barnen. Jag minns att hon ofta kallade mig långben, vilket jag egentligen inte led av, men det jag vill komma till är att hon alltid var på en flicka som var lite kraftigare. Varje dag kallade hon henne allt från tjockis till fläskberg, och varje gång sprang den här flickan iväg och grät, och det var ingen som gjorde något åt det.

Igår när jag jobbade så kom det in en tjej jag kände igen. Mobbaren.
Och jag blev så otroligt lycklig när jag såg henne! Varför?

Jo, för hon var så jävla FET!


HAHAHAHAHAHAHAAAAAAH, det kommer jag leva på länge!

Jag älskar nagellack!

Mitt senaste inköp; Långt ifrån världens bästa lack, men den söta flaskan och den underbara färgen kompenserar definitivt för det! Cupcaaaaaakes!


29,50:- på H&M

Valborg, jao

Louise har varit hos gynekologen;
- Jag ska inte ha den här konstiga salvan jag fick! Jävla fittdoktor!

Kul! Men det jag egentligen ville säga var att jag tänker stanna hemma ikväll. Ensam. Festa kan man göra vilken helg som helst, varför är det ett sånt jävla stress över att man måste supa på valborg? Och folk tycker man är så jävla tråkig och konstig för att man istället väljer att sitta hemma och mysa i soffan medan andra fumlar runt ute i regnet med fulla ungdomar? Nä, nu vill jag inte höra något tjat om att jag måste följa med hit och dit. Fuck that, jag stannar hemma och kollar på film! Jobb imorgon!

Trevlig valborg för övrigt! Och grattis till A & T - och välkomna hem till Sverige!


Valborg i Lund 2007 med en gammal klasskompis.