Jag skall hämnas på världen!

G4S ringde Kim igår och tvingade honom till att jobba ikväll/inatt också, även fast jag skrek och grät i bakgrunden att de inte fick ta honom ifrån mig!!! Okey, kanske inte... Men det kändes typ så för mig. De hade klantat till det med schemat och så dum/snäll som Kim är, så gick han med på att hjälpa till och jobba övertid.

Så nu sitter jag här igen, men jag är inte ensam. Det är någon stor mygga som gömmer sig på rummet och bara väntar på att jag ska klä av mig och lägga mig i sängen så den kan börja suga mig. Öh.

Nä, kanske ska man bege sig ut på jakt efter något roligt här i huset.
Återkommer senare..Update: Jag gick till köket och tillbaka. Inget roligt. Så jag ska nog lägga mig och glo på TV nu. Men ni kan ju klura på det här tills nästa uppdatering;

Vad föreställer den här bilden?


Ensam med Kims dator

Kim har precis gett sig av till jobbet, och kommer inte hem förrän sent inatt. Vilket betyder att jag äntligen har tillgång till datorn och kan uppdatera das blogg! Haha. Och självklart - rota igenom hans dator och rita hjärtan i alla hans nördiga samlarböcker.... Heheheeh, fan va han hade dödat mig.

Vi var i Malmö i måndags, jag skulle få min födelsedagspresent, Gucciparfymen som jag velat ha sedan resan till Kreta förra sommaren. Nu kan jag äntligen lukta något igen! Dessutom så käkade vi på mitt favoritställe... Burger King!

Annars har vi bara chillat och dillat här i Simrishamn, och på fredag bär det av till Helsingborgsfestivalen! Men nu ska jag sitta här i min ensamhet och dricka Ramlösa.


Överraskningsmiddag

Det var som jag trodde i lördags! Jag blev dock ändå lite överraskad, även fast jag var dem på spåret! Louise och Amanda hade ordnat en jättefin fondue middag, och sedan bjöd de på utgång! Leo var också med på ett hörn, men han var såååå trött och somnade direkt efter middagen. Det var iaf en mysig kväll!

Världens finaste vänner!