jobbinen

Idag hade jag en dryg första dag på sommarjobbet efter en ångestfylld och sömnlös natt. Vet ni, jag är jättebra på att välja rövhål till killar att träffa. Fast det blir väl så när jag väljer bort dem som tittar på mig med en drömmande blick för dem som inte ens vet hur de vill titta på mig. Nåväl. Både känslor och tid lär förspillas på fel människor flera gånger under livet så detta är väl inget unikt.
 
Till annat nu! Arbetsintervjun jag var på förra veckan.. Tror ni jag fick jobbet?...
 
JAAA! Mitt första jobb som stadsplanerare! Det är dock inget kreativt arbete direkt, HEHE, och det varar bara under 10 veckor i höst, men det är ändå mitt första riktiga jobb med en examen! WOOP WOOP!
 
Nu ska jag äta, se klart de två sista avsnitten som finns ute av OITNB och sova! Är extra tacksam att jag har min pappa idag som lånar ut bilen så jag slipper åka tåg och buss, och som vet precis vad han ska köpa att äta/dricka till mig när jag inte ens kan tänka själv.
 
 
Jepp, sådär pigg och glad är jag idag.Trodde inte det var SÅ illa. Haha.
 
 

midsommarhelgen

HEJ! Jag har haft ett fint midsommarfirande i Landskrona! Vänner och mami och papi har fått ta upp all min tid. Idag är det dock träning och städning som står på schemat, och att förbereda mig inför sommarjobbet imorgon. Matlådor. Ljudböcker. Jag ska måla om i en smutsig verkstad. Vill. Inte.
 
Jag ska kolla igenom min kamera och se om det finns några roliga bilder att visa från midsommar. Lägger upp några mobilbilder så länge. Fast jag tror inte att vårat midsommarfirande skiljde sig så mycket från någon annans, så är väl egentligen helt ointressant att lägga upp massor med bilder när jag tänker efter. Haha.
 
HAHA. Jag alltså.