försöker vara positiv

Var hos kiropraktorn idag. Snacka om att jag hade fel BH på mig... Hur som helst, ryggen och nacken knäcktes till och jag måste tydligen komma en gång i veckan minst tre gånger till innan det hjälper. Jag som trodde att april inte kunde bli fattigare...

De sura 190 kronorna för anmälningen till vårruset känns inte så mycket i jämförelse nu. (Ja, 190kr är mycket pengar för en fattig student!!!) Men då kanske jag kan springa utan nacksmärtor! Sjukt otippat ändå att JAG ska springa vårruset... Har aldrig någonsin trott att jag skulle göra något sådant! Jag hatar att springa!!! Det kommer ändå bli kul tillsammans med en härlig grupp brudar och picknick, men nu väntar hård löpträning så man inte skämmer ut sig totalt!


slutade bra

Fyfan, igår hade jag en riktigt dålig start på dagen. Var nära på att få panikattack flera gånger, trodde jag skulle bli galen! Men så tog jag en promenad ner på stan med Kim för att skingra tankarna, shoppa lite och äta. Kände mig som en ny människa när vi kom hem, och jag kunde ta tag i plugget utan panikkänslor! Den här kursen tar verkligen död på mig!

Köpte nya hörlurar då jag blivit av med de äckligt dyra som Kim gav mig i present... (ÅNGEST!!!) Och ett nagellack från Essie som jag velat ha länge!

Juste!! Inatt drömde jag att jag skulle testa mina hörlurar, så satte min musikskapar-hjärna igång, ni vet att jag skrivit om det innan? Att jag skapar musik i drömmarna? (hittar inte inlägget nu bara för det..) Iaf, låten var så jävla bra, och jag bara satt där i drömmen och njööööt! Blev väckt av det jävla larmet, och hela låten blev luddig i minnet, kunde bara komma ihåg en liten del.. Men nu är det borta igen?! Åååh, den var ju så bra!?

Aja, nu ska jag ner till min brorson och stjäla lite bebishonung från honom innan jag drar till skolan och sedan vidare till mina saknade föräldrar! Hejdååå!


Hittade dessa på en outlet för ynka 300kr! Det går inte att leva utan musik, så det var värt det fast kontot ekar tomt!