Aftonen innan nyårsafton

Imorgon - inte sova, jobba, stressfixa sig snygg och sedan vara jättetrött och bli full på en Xider.
Det kommer bli en otrolig kväll. Jag tänkte ta fram en flaska vin och börja förfesta redan nu.

Jag ser rött

Har alla missat att Vagina Tricot även finns i L-town? Jag tittade förbi där en runda idag, och det var i stort sett tomt och alla reavarorna var orörda. Clean. Så jag passade på att köpa mina efterlängtade, färgglada chinos. Och jag betalade med mina egna pengar denna gången, ja.

Det var för övrigt två zigenare som var inne och stal på Lindex. Jag fick se hela jakten, där en av Lindexarbetarna sprang efter dem, slet av den ena kvinnan jackan, spottade och skrek allt möjligt efter dem.. Bredvid står en man och frågar den av ilska galna kvinnan om de hade stulit något eller vadå? Stackars zigenare, nu måste hon ju stjäla en ny jacka..

Jag har en ny väst

Precis när jag trodde att jag var dömd till att inte hitta något på mellandagsrean, så råkar jag bläddra förbi en väst bland galgarna. "Vafan var det" Jo, det var något i stil med min drömväst.
Lång där fram, kort där bak. Det visade sig att den är från Pour och nypriset är 1400kr. Jag fick den för exakt 139kr. Dessutom så betalade pappa. Sen levde jag lycklig i alla mina dar.