not so cool no more

Okej, jag tvingade mig själv att släppa alla tankar om att jag är för cool för att ha på mig kjol (särskilt plisserad kjol) och kort kavaj... Och jag lyckades finna en outfit för nyårsfirandet! Med lite hjälp från Kim, måste tilläggas.

Fast alla tant-varningslampor och puttinutti-varningslampor blinkar i mitt huvud, så skall jag bita ihop, och för en gångs skull försöka klä mig efter min kropp och inte efter min egen bild av hur jag bör se ut. För i mitt huvud så passar inte min kropp ihop med vem jag är. Hur sjukt?Det blå är en kjol jag akutköpte på REA i ren panik idag. Tur det, matchade ihop den med massa annat skit jag redan hade i garderoben! Woopie!

paniiiiiik

Nyårsafton imorgon, och jag har ingenting att ha på mig! Har inte hittat något i butikerna som har fallit mig i smaken, eller suttit snyggt.. Och alla mina gamla klänningar som jag hade kunnat tänka mig att ha, är för småååå... Vad ska jag göööööra???

Vill ha på mig den här klänningen som jag hade för ett par år sedan. Kommer inte i den... WÄÄÄÄÄHH!!

Får klä ut mig till man igen.

god fortsättning

Ja, då har man haft en riktigt mysig jul med fina människor och fina klappar! Jag ska försöka sätta igång med hemtentorna innan nyårsfirandet. Men vi får se hur det går, för nu ska jag iväg och hälsa på min kära far och mor! Jag har med mig årets julklapp till dem! Fast jag valde att fylla matkassen med enbart ekologiska varor, känns lite roligare så. Pappa föredrar för övrigt att kalla det "nyårsklapp" då han inte firar jul! Haha...Dricker kaffe ur en av mina fina, genomtänkta julklappar!
Freakhanden är där för att ljuset inte ska reflekteras i muggen!