jeansjackor

Igår tog jag fram en jeansjacka som snällt har hängt i min garderob några år utan att ha blivit använd.. För ett tag sedan insåg jag ju att jag inte är så cool som jag en gång i tiden tyckte att jag var, så jag visste helt enkelt inte hur jag skulle bära upp den. Jag köpte den under en period som Balmain visade några sjuuuukt balla jackor på catwalken, och jag lyckades hitta en Balmain-inspirerad billig en som jag haffade. Igår använde jag den iaf för första gången. Och det slutade med att jag gick in på H&M och köpte en ny jeansjacka... Haha! Imorgon lägger jag upp den gamla till försäljning på Tradera... Jag är omöjlig alltså. Men anledningen till att jag säljer den är för att jag har bestämt mig för att försöka sälja minst ett plagg för varje nytt plagg jag köper! Byta ut garderoben istället för att bara fortsätta fylla på den som jag har gjort i så många år nu. Bra deal med mig själv.
 
gamla vs nya jeansjackan

på tal om valet

Riktigt läskigt vilken utveckling Europa går mot..
Citat från en tjej som skrivit om detta på sin blogg:
 
 
"[...]Tog det bara sjuttio år, och sedan har vi totalt glömt bort historien och all misär som nationalistiska partier för med sig? [...]När ekonomin kracklerar och levnadsstandarden sjunker kommer återigen behovet av en syndabock fram och folk vänder sig då till karismatiska ledare och extrema ideologier för att finna lösningar. Lösningar som ofta går ut på att utrota andra folkslag." -Liberfine
 
 

valvaka och examensarbetet

OMG, examensarbetet är klart!!! Men tro fan att jag under lördag natt vaknade och från ingenstans kom på något helt genialt som vi måste ha med i uppsatsen! Tyvärr var det ju alldeles för sent påkommet och jag hann inte skriva in det.. Så nu gick jag från att vara nöjd med uppsatsen till att fundera på att vänta till augusti med att lägga fram den... Men nä, nu får det vara över. Och vi får väl acceptera att det inte blir något högsta betyg på detta. MEN DET ÄR SNART ÖVER IAF! Opponering kvar!
 
 
 
 
Sitter nu och tittar på valvakan. Röstade såklart på Miljöpartiet, och det blev Peter Eriksson. Gött att Feministiskt Initiativ fick ett mandat! Och vad det gäller Sverigedemokraterna så önskar jag att någon kunde filma deras kandidater varje gång de öppnar munnen så vi åtminstone får skratta åt dem. 
 
 
Lycka till, bruden!
 
 
Annars då? Sommar, träning, vänner, pojkar och sånt dära!!! WOOOOOOOOOH!
 
Övergången från vår till sommar! Lycka!