godmorgon

Snart drar jag och jobbar mitt (troligen) sista pass på Espresso House i L-crown!
Känslorna är blandade, men det ska bli kul. Festa lagom idag/ikväll!


Stackars Kim som mer än ofta blir attackerad av den här synen.

aprilfools?

Känns sjukt udda att sommaren kom typ redan i april.. Naturen blomstrade över en dag och folk började plötsligt flänga runt på stan halvnakna. Men jag klagar inte..! (Förutom på det att man måste börja visa hud (och fläsk) igen).

Efter att ha jobbat hela påsken och missat att vara ute hade jag en efterlängtad ledig dag tillsammans med Amanda tidigare i veckan. Vi spenderade några timmar på L-crowns uteserveringar. Sen köpte vi med oss lite rosévin, äcklig alkoläsk, jordgubbar, kex, ost och satte oss i hamnen en stund, för att sedan filosofera på gräset vid stranden ett par timmar. Det var så skönt och avslappnande, dessutom väldigt givande att bara få sitta och snacka med min fina vän igen. Så jag välkomnar den tidiga sommaren! Men hur blir det imorgon med brasorna och brandrisken?


Finaste Amandan!

the beginning

Nu har det väl gått ett halvår sedan jag skrev mitt senaste inlägg här, inlägget där jag avslutade mitt bloggande! Jag tog ju såklart inte bort bloggen, det hade varit både synd och dumt att radera allt tycker jag.

De senaste månaderna har varit tuffa för mig av flera olika anledningar, och jag valde att lägga ner bloggandet just för att jag inte kunde hitta någon glädje och inspiration i vardagen, och det är svårt ibland att hålla sånt utanför bloggen. Men nu vill jag lämna den tiden bakom mig. Bättre tider och ny motivation är förhoppningsvis på väg!

Det var lite svårt att komma på hur jag skulle "börja om" bloggandet igen, gissar på att de flesta av er redan läst min blogg sen tidigare. Men det är väl bara att fortsätta som vanligt igen...