vad hände precis?

Det bara började bubbla i kroppen av ilska från ingenstans! På några sekunder kom jag på flera saker som gör mig fullständigt rasande nu!!!


- Katten håller på att kväva mig med sitt konstanta, vidriga fisande!!!
- VI HAR INGET BADKAR!!! JAG VILL BADA!!!
- Jag har ont i axlarna och magen vill kasta upp allt jag ätit idag!
- Kattjäveln trampade i sitt eget bajs innan idag och drog runt det i hela lägenheten!!!
- Jag orkar inte sitta i den här jävla soffan just nu!
- KIMS SNARKANDE!!! ÅÅÅÅHHHH!!!! SOV PÅ SOFFAN!!!

- Att jag måste upp kl 06 imorgon..! OFTA.


Men så tittade jag på lilla kattfan som ligger och myser bredvid mig, och blev helt varm inombords. Det finns inget sötare än Zelda (när hon inte drar runt bajs och fiser ofc), ändå svårt att vara arg när man har henne!

jag brukar inte hata måndagar

Jag har så ont i huvudet idag att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv! Har inget bröd hemma. Det finns knäckebröd, men smöret är då slut.. Har inga bananer, så någon gröt vill jag inte äta. Blev några godisbitar till frukost, men det lär jag inte hålla mig länge på... Vill bara spänna något runt huvudet och gömma mig under täcket hela dagen.

Middagen i lördags gick bra förresten, bortsett från krampen jag fick efter att ha skalat många kg potatis... Då jag fick mixtra lite med receptet för att det skulle räcka till alla så blev det inte superlyckat, men det var fortfarande väldigt gott! Kims nördiga vänner var sjysta, och maten verkade uppskattad. Tyvärr så hann jag inte ens tänka på att ta några bilder!

Nu klarar jag inte av att fokusera blicken här mer. Ska försöka ta mig samman och dra till Willys och handla.Jag får mig nog ändå ett gott skratt en dag som denna, med den här filuren springades hemma.

förbereder mig mentalt

Kim är iväg på LAN den här helgen, och ikväll tar han hit hela gänget på middag. Jag ska laga mat åt 8 personer, och jag vet inte riktigt om jag kommer fixa det... Andas... Andas...