grillkväll

Godkväll! Här har ni ett trött tjej. Kom inte i säng förrän fyra inatt och fick gå upp motvilligt vid tio idag. Skulle vara chaufför åt mina föräldrar som nu har lämnat mig åt mitt öde och åkt på semester... *Bölig dotter* Men positivt är att jag stal deras bil och kaffemaskin. Man kanske skulle skaffa en falsk identitet. Rik tjej som kör bil och dricker cappuchino. Jobbar med något hemligt. Typ lönnmördade, och kan inte avslöja var hon bor. Men hon lovar att det är en stor takvåning någonstans i centrum... Har en hel månad på mig innan det är tillbaka till kollektivtrafik, bryggkaffe och arbetslöshet.
 
Igår var jag iväg och grillade med några vänner. En stund så satt vi i regnet och åt, men det var en mysig kväll. Det är så fint att bara ta det lugnt och vara med personer man tycker om. Här är ett par mobilbilder från kvällen.
 
 Hehe, penis...

 

svettdroppande kräfta

SÅ skönt det är att springa sig helt genomsvettig! Brukar inte orka springa ute lika länge som jag gör på löpband, men jag tvingade mig själv att kuta idag. Kastade mig på golvet av utmattning när jag kom hem!
 
Kom förresten på att jag kanske skulle tipsa Kissie om min nya diet.. Bli singel-dieten. Haha... Jag gick ner 3kg på några dagar. Nu tänkte jag att det är lika bra att fortsätta träna hårt och inte börja stoppa i mig en massa ohälsosamt igen, så kanske jag blir av med mina extrakilon innan sommarens slut! Fan vad nice det hade varit att komma i mina gamla jeans och klänningar!!! Har så mycket fina kläder jag vill kunna använda igen!
 
 

Som vanligt tittar jag alltid i min inspirationsmapp för att få lite extra lust att träna!

ny design

Ni ser kanske att bloggen har bytt utseende... Den är fortfarande under konstruktion, så säg gärna till om något ser konstigt ut, om ni tycker storlek och teckensnitt på texterna behöver förändras. Ja, om något är störigt helt enkelt.

Bilderna i headern är rätt gamla. Det beror på att jag inte har använt en ordentlig kamera på flera år. Haha.. Så jag valde lite bättre bilder från förr. Får se om jag får till några nya snart! Med olika frisyrer...
 
Annars.. Har haft en skitdag rent känslomässigt. Ensamheten gnager igen idag. Vill pussas och kramas!!! Gärna med någon sexig. Heheee.. Sen är jag orolig att katten också känner sig ensam och olycklig? Haha??? Hjälp?
 
 
Dagens frukost, i brist på annat! Och dagens enda riktiga måltid kom jag på nu...
Imorgon ska jag laga något riktigt gott! Och hämta gratis choklad från Fazer!