men förlåååååt då

Åh, hatar att göra er besvikna.. Men ni förstår väl att den här bloggen typ är död? Jag kan försöka blogga en gång i veckan iaf, men tror faktiskt inte jag pallar mer än så, om inte någon börjar betala mig vill säga. Haha. Jag har nog blivit lat på sociala medier fronten. Fast ni kan följa mig på Instagram! Där uppdaterar jag ändå. Sök på Jawna.
 
Jaha, vad har hänt sen jag senast uppdaterade? Typ allt och inget. Har varvat dödstrista pluggperioder med sjuka veckor som jag ska förtränga. Haha. Ska ta mig i kragen och rensa telefonen, finns kanske något kul där.
 
Annars har jag tänkt mycket på arbete, pengar, lyxlägenheter, kärlek, samboliv, giftermål och barn. TÄNKT. Absolut inget av det är aktuellt direkt.. Blir nog lite stressad av att vara den enda singeltjejen kvar i umgängeskretsen. Nu lever alla samboliv med sina pojkvänner och jag är tillbaka på ruta ett efter uppbrottet med Kim. Får väl passa på att njuta av att bara vara jag. Men hur gör man det?
 
Snart avslutar jag andra året på min utbildning!!! Helt stört vad snabbt tiden går. Men jag bara känner att det har varit lite för enkelt, att det gått lite för snabbt. Hur ska jag vara redo att jobba som stadsplanerare om ett år??? Självklart har jag massor med kunskap nu, men det känns långt ifrån tillräckligt. Rädslan för att glömma allt finns också där. Troligen kommer jag satsa på en mastersexamen, vilket betyder att det blir 3+2 år studier. När fan ska man få bli rik?? Haha.
 
Aja, en liten uppdatering fick ni iaf. Nu ska jag njuta av den här dagen som jag längtat efter hela veckan! Lek med några av de finaste tjejerna jag vet ikväll <3 Börjar med en Burn och en promenad först tror jag!